Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. november 23. 14:38
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!

Megújítottuk Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldalát

Új köntöst kapott a HelloBlackFriday.hu, ami 2017 óta segít a látogatóknak eligazodni a Black Friday leárazások tengerében. A portál teljes ráncfelvarráson esett át, hogy minden eszközről ugyanolyan könnyedén és gyorsan tudják az akcióvadászok megtalálni a legjobb kedvezményeket a Fekete Péntek időszakában – és az egész év során.

2020-ban teljes megújuláson esett át a HelloBlackFriday.hu. Miután 2019-ben a Google találati ranglista első helyéig jutott, vagyis hivatalosan is a legnépszerűbb Black Friday akciókereső weboldal lett, időszerű volt, hogy bemutassuk a portál továbbfejlesztett változatát. Új kezelőfelület, felokosított kereső és szűrő, valamint még számtalan új funkció várja a kuponkeresőket, hogy pár kattintással összeválogassák a legjobb Black Friday ajánlatokat.

Ügynökségünk már egy évtizede népszerűsítjük az online vásárlást különféle digitális akciókkal és kampányokkal. A 2010-ben induló Internetes Vásárlás Napját 2017-ben váltotta fel a HelloBlackFriday.hu, igazodva a kor vásárlói szokásaihoz. Az akcióinformációs oldalunk célja, hogy mindenki – kezdő kedvezménykereső és a Black Friday akciók sűrűjében edződött profi engedményvadász is – megtalálhassa az aktuális és értékes ajánlatokat a Black Friday hatalmas reklámzajában.

Legújabb hírek
Milyen ügyfélajándék lehet biztonságos egy világjárvány közepén? Digitális ügynökségként a válasz szerencsénkre kézenfekvő volt. Ezért tavaly év végén úgy döntöttünk, hogy egy sablonmentes meglepetéssel lepjük meg partnereinket és a frontvonalban dolgozó hősöket a táv-ünnepi időszakban.
Péntek 15:14
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!
2020. november 23. 14:38
Legújabb cikkünkben a nyár végén futó MOL Drive kampány kulisszatitkairól olvashattok, és arról, milyen kiugró eredményeket lehet elérni egy jól optimalizált kampánnyal.
2020. november 11. 16:34
Ismerj meg minket!
KATA Founder / Non executive director